Microtopping – gecertificeerd Italiaans kwaliteitsproduct.

Microtopping heeft een unieke samenstelling van cement en polymeren op waterbasis, waardoor het geschikt is voor zowel binnen als buiten.
Het geeft uw interieur en exterieur een vleugje exclusiviteit en is ideaal voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Microtopping kan ook over bestaande tegels worden aangebracht, zo kan het uitbreken van bestaande vloer worden vermeden. 

Microtopping is veelzijdig: het past zowel binnen een minimalistisch als rustiek interieur. Het heeft karakter en een natuurlijke, warme uitstraling. De mogelijkheden in kleuren en afwerking zijn eindeloos. U kan de kleur nog kiezen bij aanvang van de werken, in het natuurlijke omgevingslicht. 

Microtopping biedt enorm veel voordelen en mogelijkheden:

  • Kan zowel grof als glad afgewerkt worden, afhankelijk van de toegepaste techniek.
  • Is de perfecte afwerking voor elke horizontale of verticale oppervlakte : vloeren, wanden, douches, terrassen, meubilair,….
  • Is naadloos, waardoor alles één geheel vormt en een gelijkmatige look biedt.
  • Geeft ons de mogelijkheid om elke omgeving van een heel nieuw uiterlijk te voorzien en grote oppervlakken in één stuk te bekleden zonder voegen.
  • Is ideaal voor vloerverwarming. Het biedt goede thermische geleiding, waardoor het heel snel warm wordt en het warmtestralingsproces versneld wordt. Hoe meer het materiaal warmte geleidt, hoe lager het energieverbruik. 
  • Is gemakkelijk in het onderhoud.